Στον Παυλόπουλο το απόγευμα ο Τσίπρας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Στον Παυλόπουλο το απόγευμα ο Τσίπρας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών Facebook Twitter
1

Στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα δεχθεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα». Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, όπως έχει ανακοινωθεί από τον ίδιο.

Μετά τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Προκόπη Παυλόπουλο, ξεκινά και επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου. Απόψε, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει το πρόγραμμα του "ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία".

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει σήμερα στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια