Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα

Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

«Η ΝΔ έχει συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας» δήλωσε από τη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει των εθνικών εκλογών. «Οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση. Και για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι Έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Ένα σχέδιο από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από την Νέα Δημοκρατία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM