Σεισμός

Γιώργος Τσίπρας: Ποιους συγγενείς διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;

Γιώργος Τσίπρας: Ποιους συγγενείς διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού; Facebook Twitter
3

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Γιώργου Τσίπρα, σημειώθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό «αέρα» του Star, με αφορμή τις επικρίσεις για διορισμούς συγγενών στελεχών της κυβέρνησης.

Όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει προβεί σε αμφιλεγόμενους διορισμούς στο Δημόσιο οι τόνοι ανέβηκαν και ο Γιώργος Τσίπρας υποστήριξε πως το κόμμα του δεν έχει κάνει «απολύτως τίποτα, τεσσεράμισι χρόνια» από όσα του καταλογίζει η ΝΔ, και πως αυτή ήταν η πρώτη περίοδος στη μεταπολίτευση που συνέβη κάτι τέτοιο. 

«Κάνετε πλάκες τώρα;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Νίκος Δένδιας με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά «αν μου λέγατε και ονόματα». Σε αυτό το σημείο ο βουλευτής της ΝΔ αποκρίθηκε «Εσείς ο ίδιος κ. Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;». 

Ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε πως ήταν πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «πολύ πριν το 2015» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τότε που υπάρχει το κόμμα. Ο κ. Δένδιας είχε πάντως επιμείνει λίγο νωρίτερα πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει «κανένα συγγενικό πρόσωπο αδιόριστο». 

Χθες, σοβαρότατους πολιτικούς κλυδωνισμούς είχε προκαλέσει η παραδοχή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής ότι η κόρη της μετατάχθηκε στο κοινοβούλιο χάρη σε γνωριμίες και διασυνδέσεις. Σήμερα η κα Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές ζητώντας συγγνώμη από το κόμμα και τους συντρόφους της που τους στεναχώρησε. Στον απόηχο των επικρίσεων, ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε με τον Νίκο Βούτση το πάγωμα των μετατάξεων. 

 
Πολιτική
3

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια