Τσακαλώτος: Επί της ουσίας ο Πολάκης είχε δίκιο για τον Κυμπουρόπουλο

Τσακαλώτος: Επί της ουσίας ο Πολάκης είχε δίκιο για τον Κυμπουρόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
4

Υπέρ του Παύλου Πολάκη για την επίθεση στον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τάχθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνοντας πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «επί της ουσίας είχε δίκιο».

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την Έλλη Στάη, ο υπουργός Οικονομικών σχετικά με τον κ. Κυμπουρόπουλο, είπε ότι επί της ουσίας είχε δίκιο, ενώ, αντίθετα, δεν ήταν σωστό αυτό που είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ για τα επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, τα οποία είναι απαραίτητα.

Υπενθυμίζεται πως η διαμάχη μεταξύ Πολάκη και Κυμπουρόπουλου ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο όταν ο υποψήφιος τότε ευρωβουλευτής με τη ΝΔ είχε γράψει σε μήνυμά του στα social media: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει». «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες», είχε απαντήσει τότε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τις συμπεριφορές κυβερνητικών στελεχών, είπε ότι υπουργοί εξοργίζονται από αυτά που ακούν από μέρος των ΜΜΕ ή και από τις πραγματικές δυσκολίες. Όπως είπε, έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα, με αποτέλεσμα να αλλάζει η ατζέντα και να μην συζητείται το κυβερνητικό έργο. «Μέρος της αποτυχίας μας είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι έχουμε κάνει» είπε ο υπουργός.

Τέλος, μιλώντας για την σχέση του με τον πρωθυπουργό, την χαρακτήρισε ως εξαιρετική και πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του έχει αλλάξει πολλές φορές τη γνώμη σε διάφορα θέματα, «γιατί έχει ένα πολιτικό κριτήριο, που δεν έχω εγώ» όπως είπε, αλλά παράλληλα είπε, ότι έχει αλλάξει και αυτός τη γνώμη στον πρωθυπουργό σε μερικά ζητήματα.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
"Μέρος της αποτυχίας μας είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι έχουμε κάνει»..Αμ ο κόσμος ξέρει τι (δεν) έχετε κάνει κ. Υπουργέ, γι αυτό και η μια πανωλεθρία μετά την άλλη.ΕΣΕΙΣ του συριζα δεν έχετε καταλάβει τίποτα και ζείτε (Ναι,ακόμα και τώρα!) στις αυταπάτες σας!
Η μεταμόρφωση ενός Αγγλοσάξονα Οξφορδιανού λόρδου σε κοινό "Αυριανιστή". Άτιμη καρέκλα, άλλους τους ανεβάζεις στους ουρανούς κι άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα. Θα γελάει ακόμη και το πιθηκάκι στην τσάντα του.
Ευαίσθητη η αριστερά, πάνω απ' όλα ο άνθρωπος (αρκεί να είναι δικός μας). Κάντε εικόνα τί χαμός θα είχε γίνει αν οι κομματικές ταυτότητες είχαν αντιστραφεί.