Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα συμμετέχω στις εκλογές

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα συμμετέχω στις εκλογές Facebook Twitter
Μετά την κατακραυγή για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζητά συγνώμη από τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές.
17

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ζητώντας ταυτόχρονα «συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μετάταξη της κόρης της σε υπηρεσία της Βουλής, η Τασία Χριστοδουλουπούλου γνωστοποίησε σήμερα την απόφασή της να μη είναι υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

  

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δεν μπορώ να το διορθώσω, παρά μόνο με το να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους της και δεν έκανε καμία αναφορά στους ψηφοφόρους της ή τους υπόλοιπους πολίτες.

 

Χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον τρόπο που η κόρη της πήρε μετάταξη στη Βουλή των Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» και δεν θα μπορούσε να αποσπαστεί ο καθένας στη Βουλή.

«Ε κοιτάξτε τώρα, προφανώς, με την έννοια που λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις, και τα λοιπά. Δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε "έλα εδώ"», δήλωσε «στον αέρα» η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Η κ. Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κλείνοντας πως και άλλα παιδιά είχαν τα ίδια προσόντα με την κόρη της που εργαζόταν αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου εργαζόταν στο παρελθόν και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Πηγή: www.lifo.grΜόνο από αυτούς. Τέλος. Οι υπόλοιποι, στο διάολο. Και λίγα σας λέω.
Άλλη μια απόδειξη της αλαζονείας και της περιφρόνησης προς την κοινωνία που λέγαμε πιο πάνω, αυτών όμως που ειδικά πούλησαν πανάκριβα το υποτιθέμενο ήθος τους.Η απολογία λοιπόν της κ. Χριστοδουλοπούλου είναι μόνο προς μία κλειστή κάστα με δεσμούς εξουσίας.Τους μισθούς της όμως, όπως και όσων διορίσθηκαν χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή με αυτή την διαδικασία τώρα ή και στο παρελθόν, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
Μου είναι αντιπαθής και πολύ μάλιστα η Τασία και ο κυνισμός με τον οποίο έκανε τη δήλωση της απλά ενισχύει την αντιπάθειά μου. Ωστόσο, απλά είπε την αλήθεια και μου φαίνονται τόσο μα τόσο υποκριτές οι συνάδελφοί της που επικρίνουν αυτήν την διαδικασία όταν από καταβολής της ελληνικής Βουλής συμβαίνει αυτό και για να είμαστε και πιο ακριβείς και σε πολλά άλλα κοινοβούλια στον κόσμο. Όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πάντως μου προκαλούν εξίσου για να μην πω περισσότερη αναγούλα.
Δυστυχώς έχετε δίκιο...Παρότι θα στραφώ προς ΝΔ καθώς δεν τους αντέχω ούτε μέρα άλλο κυβέρνηση, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σταματήσει αυτή η πρακτική ποτέ.Απλά θα γίνεται με λίγο τακτ παραπανω.
Θα μας λείψει η απαράδεκτη στάση της όταν προήδρευε στη βουλή και στις διάφορες επιτροπές. Η απαξίωση, ο σαρκασμός, η ειρωνεία και η υποτίμηση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, το υπεράνω, 100 καρδιναλίων υφάκι της εξουσίας που νομίζει, η μωρή, πως θα διαρκέσει για πάντα, οι ανεκδοτολογικές αναφορές της στους μετανάστες που "λιάζονται" σαν σαύρες και η ικανοποίηση της τρυφηλής ζωής που ήταν μόνιμα ζωγραφισμένη στο ήδη ζωγραφισμένο πρόσωπό της.Δεν θα λείψεις σε κανέναν, Τασία. Ασχολήσου τώρα με άλλα "παίγνια", που τα κατέχεις καλύτερα.
"Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου και δεν έκανε καμία αναφορά στους ψηφοφόρους της ή τους πολίτες."Για αλλη μια φορα αποδεικνύουν το ποιόν τους. Απο την αλλη ειναι σαν να παραπονιεσαι οτι το νερο ειναι υγρο και ο ηλιος ανατελει απο την ανατολη, καποια πραγματα απλα ειναι ετσι.
Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει.Αλλά παρά την παραίτηση από υποψηφιότητα - για όποιον είδε σε βίντεο την δήλωση για την κόρη της -, η αλαζονεία της εξουσίας και ο κυνισμός που απέπνεε η κυρία συντρόφισσα-υπηρέτρια των συμφερόντων των "πολλών", ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΘΟΥΣ.Ούτως ή άλλως, υπάρχουν πολλοί άλλοι ΣΥΡΙΖΑίοι ίδιας πολιτικής συμπεριφοράς. που θα θέσουν υποψηφιότητα και πρέπει να τοποθετηθούμε έναντι αυτών.
Αλλά παρά την παραίτηση από υποψηφιότητα - για όποιον είδε σε βίντεο την δήλωση για την κόρη της -, η αλαζονεία της εξουσίας και ο κυνισμός που απέπνεε η κυρία συντρόφισσα-υπηρέτρια των συμφερόντων των "πολλών", ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΘΟΥΣ. Πηγή: www.lifo.grΔεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Ομολογουμένως όμως, αυτή είναι μία γενίκευση που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Οι εξαιρέσεις, αν υπάρχουν, επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα. Ο οποίος φυσικά δεν είναι αποκλειστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Και επιβεβαιώνει εξίσου απλώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ το "καινούργιο", αλλά μια διαφορετική εκδοχή του παλιού. Μια καινούργια περούκα στο ίδιο, φαλακρό κρανίο.
Συμφωνώ απόλυτα ότι η αλαζονεία δεν είναι αποκλειστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ.Και η κριτική μας σαν πολιτών, ισχύει για όλα τα κόμματα. Και χρειάζεται επαγρύπνιση και συνεχής έλεγχος. Ήδη, η παλιά ΝΔ που θέλει να γίνει καινούργια και να κυβερνήσει ξανά, αποδεικνύεται ότι δεν είναι εκκλησία. Η περίπτωση Σκαλούμπακα είναι χαρακτηριστική.
Μάλιστα. Θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Το πολιτικό ανάστημα της συγκεκριμένης κυρίας μετριέται σε Angstrom. Τη συγγνώμη την εξέφρασε μόνο στους Συριζαίους. Εμείς οι υπόλοιποι, στην απέναντι, στην περιφρόνηση. Μέχρι την τελευταία στιγμή λειτούργησε με διαχωριστικές γραμμές. Εμείς κι εσείς. Πάντως, τώρα που τα βλέμματα πολλών έχουν στραφεί στον Μητσοτάκη και τον ψυχανεμίζονται, θα ήθελα να τον δω να παρεμβαίνει για να σπάσει αβγά. Όλα τα κόμματα έχουν χρησιμοποιήσει την Βουλή αισχρά, για μικροκομματικά οφέλη. Θέλει ο ίδιος να αποδείξει ότι οραματίζεται μια πραγματικά διαφορετική Ελλάδα; Να μια μεγάλη ευκαιρία να μας το δείξει και να αποδείξει ότι δεν θα ζήσουμε ακόμη ένα κυβερνητικό deja-vu, σε πιο πολιτισμένη μορφή.
Χεστηκαμε για αυτόν που είχε τα προσόντα και πραγματικά δικαιούτο τη θέση σε κάθε περίπτωση. Το Κόμμα να είναι καλά.Από καθαρίστρια νηπιαγωγείου σε βόλεμα στη Βουλή μια Χριστοδουλοπουλου δρόμος.