Χειραψία Τσίπρα - Κυμπουρόπουλου στη γενική συνέλευσή του ΣΕΤΕ

Χειραψία Τσίπρα - Κυμπουρόπουλου στη γενική συνέλευσή του ΣΕΤΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
5

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συναντήθηκαν νωρίτερα απόψε στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής. 

Σύμφωνα με όσα έγινε γνωστά, ο Αλέξης Τσίπρας, που ήταν ομιλητής στο συνέδριο του ΣΕΤΕ, κατευθυνόμενος προς τη θέση του, είδε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και έσπευσε να τον χαιρετήσει, τείνοντας το χέρι προς το μέρος του. Οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν μια σύντομη συνομιλία το περιεχόμενο της οποίας δεν έγινε γνωστό.

Χειραψία Τσίπρα - Κυμπουρόπουλου στη γενική συνέλευσή του ΣΕΤΕ Facebook Twitter

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο μιας σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή. Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον συμπαθή και λέγοντας πως τον σέβεται και τον τιμά. «Όμως έχω την αίσθηση πως εσείς δεν τον σέβεστε αρκετά και τον τιμάτε κ. Μητσοτάκη γιατί τον περιφέρετε ως γλάστρα δεξιά και αριστερά και περιφέρετε την αναπηρία του», είχε πει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. 

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας», απαντήσει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη. 

Άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία

«Το θετικό από αυτήν την κόντρα είναι ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία και θα μείνει ανοικτή και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είχε πει κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στην Ευρωβουλή ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ενώ στην ερώτηση αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον Παύλο Πολάκη είχε απαντήσει, χωρίς περιστροφές, «Περασμένα - Ξεχασμένα».

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Το ΟΥΦΟ έδωσε το χέρι του σε τετραπληγικό άνθρωπο να κάνουν χειραψία! Σιγά μην σου έκανε και χάι φάιβ βρε.Μα πραγματικά, δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο ταιριαστό άτομο για οικογενειακό κολλητό τους από τον Πολάκη...
Μου αρέσει και επικροτώ απόλυτα το ψυχρό ύφος του Κυμπουρόουλου.Και χάρη του έκανε αν συνομίλησε με τον αγενή και κυνικό έως απανθρωπιάς Τσίπρα, που τον αποκάλεσε περιφερόμενη γλάστρα.Ο σοσιαλιστής κατά τα άλλα Τσίπρας (έτσι αυτοπροσδιορίζεται...).
Να θυμισω πως ο Τσιπρας δεν ειχε κανει ουτε καν παρατηρηση στον Πολακη (ποσο μαλλον να τον διωξει!) και συστρατευτηκε πληρως μαζι του, οπως επισης και να θυμισω την ανεκδιηγηση δηλωση οτι περιφερουν τον Κυμπουροπουλο σαν γλαστρα. Αναρωτιεμαι αν αισθανθηκε την ντροπη να πει συγνωμη ή απλα βρηκε μια ευκαιρια για προεκλογικες φωτογραφιες.