Εμφανής ήταν απόψε η απογοήτευση στα εκλογικά περίπτερα της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου στο Σύνταγμα, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων και τα ποσοστά που διαμορφώνονται για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

 

Αρκετά στελέχη των παρατάξεων αλλά και απλοί ψηφοφόροι βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στα εκλογικά περίπτερα του υποψήφιου δημάρχου και της υποψήφιας περιφερειάρχη που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν και τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής είχαν ήδη αποτυπώσει το κλίμα αλλά αμφότεροι οι υποψήφιοι είχαν καλέσει τους ψηφοφόρους τους να κάνουν την ανατροπή τη δεύτερη Κυριακή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη ανακοίνωση της Singular Logic όμως, επιβεβαίωσε τη σαρωτική επικράτηση του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής και του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βαρύνει το κλίμα στα προεκλογικά περίπτερα των δύο αντιπάλων τους, όπως μπορεί κανείς να δει και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 

Σύμφωνα με την ενσωμάτωση στο 97,27%, ο κ. Πατούλης προηγείται με 65,74% έναντι 34,26% της Ρένας Δούρου. Σαρωτική φαίνεται πως είναι και η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο για τον δήμο της Αθήνας. 

 

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ ο περισσότερος κόσμος είχε πια φύγει ενώ ενδεικτικό ήταν το κλίμα όταν στο Σύνταγμα έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.