Σκουρλέτης: Την άλλη Δευτέρα ο Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σκουρλέτης: Την άλλη Δευτέρα ο Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Facebook Twitter
0

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την επόμενη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη εθνικών εκλογών, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Σκουρλέτης. 

«Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Open Tv, ενώ οι τα περισσότερα κόμματα εκτιμούσαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μετέβαινε αύριο κιόλας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα, πάντως, για το αν θα γίνουν οι εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Μέχρι στιγμή, πιθανότερη ημερομηνία θεωρείται η 7η Ιουλίου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο λόγω της μεγάλης αποχής, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ