Ο Πατούλης καταδίκασε τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου από την παράταξή του

Ο Πατούλης καταδίκασε τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου από την παράταξή του Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ρένας Δούρου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαίτησε από μέλος της παράταξής του, «Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόλις χθες έγραψα ότι έχουμε ένα κάποιο πρόβλημα τι να ψηφίσουμε στην αχανή Αττική.Την κ. Δούρου την έχουμε μάθει, τον κ. Πατούλη τώρα τον μαθαίνουμε.Και εμείς οι παλιοί είμαστε πολύ καχύποπτοι, έχουμε δει πολλά.