ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα

Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Την αμέριστη υποστήριξή του στην Ρένα Δούρου εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενόψει και της δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής.

Mε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ως περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου φρόντισε ώστε να γίνουν έργα σε όλους τους δήμους της Αττικής. 

Ο Νίκος Παππάς, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του ότι συντάσσεται με τη Ρένα Δούρου «γιατί αθόρυβα και δυνατά δεν άφησε κανέναν από τους 66 δήμους της Αττικής χωρίς έργα». Ο υπουργός πρόσθεσε ότι 1.250 έργα, 360 εργοτάξια «ακόμα και τώρα μιλούν από μόνα τους. Με τη Ρένα γιατί αντί να ποζάρει για φωτογραφίες, έκανε έργο».

Με καταμετρημένο το 99,9% των ψήφων, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», συγκεντρώνει το 37,63% ενώ η «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου ακολουθεί με 19,71%. Στον α' γύρο, τον Γιώργο Πατούλη προτίμησαν περισσότεροι από 600.000 ψηφοφόροι ενώ την κα Δούρου περίπου 314.300. Παρά την μεγάλη διαφορά ωστόσο η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να «κάνουν την ανατροπή» στον β΄γύρο της 2ας Ιουνίου. 

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Πηγή: www.lifo.grΘερμά παρακαλούμε :Όχι άλλα έργα, όχι άλλα έργα !Δεν μας αφήνουν σε ησυχία τα εργοτάξια !Τώρα, αν πιθανόν μοίρασε την όποια πίτα όσο μπορούσε σε όλους τους δήμους για να έχει να το λέει, εντάξει, μην το παρακάνουμε κιόλας.Πάντως, η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι τα όποια έργα έγιναν, όλα ξεκίνησαν - όλως τυχαίως -, μετά την τραγωδία της Μάνδρας. Και μας ζάλισαν τα αυτιά έκτοτε να ακούμε - ξαφνικά - για εκατοντάδες εκατομύρια. Μέχρι τότε τίποτε, αν και προεκλογικά υποσχόταν ότι 6 (έξι) μήνες μετά την εκλογή της, τα αντιπλημμυρικά π.χ. έργα, θα ήταν όλα έτοιμα !Κοντολογίς, νομίζω ένα θέμα το έχουμε στην αχανή Αττική ποιον να επιλέξουμε.
Ναι ε? Ε, κατι δε θα καταλαβε τοτε ο λαος της Αττικης που εδωσε 37.6% στον Πατουλη και 19.7% στη Δουρου. Προφανως για τη Δουρου το περασμα στο δευτερο γυρο θεωρειται grand succès! Βρε, κουνια που σας κουναγε και τους δυο!