Η Μεγαλοοικονόμου απαντά για την παραίτηση: Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός

Η Μεγαλοοικονόμου απαντά για την παραίτηση: Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε η πολιτική. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός», δήλωσε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. «Θεωρήστε κατά 99,9% γιατί ποτέ ακόμη και στον ατόφιο χρυσό δεν γράφει 1000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου» πρόσθεσε.

Δίνοντας μια αιτιολογία της απόφασής της είπε «για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη". Και αυτό είναι που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό».

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επανέλαβε ότι κάτι συνέβη εσωτερικά του κόμματος από συναδέλφους της που την ενόχλησε, υποστηρίζοντας ότι την απόφασή της την είχε πάρει «από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Στη συνέχεια διέψευσε τις φήμες που έλεγαν ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά. «Δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλός βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση», κατέληξε η ίδια.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Της εξασφάλισε ο ελληνικός λαός μισθούς μιας τετραετίας ηγεμονικούς, σε σχέση με τον μέσο πολίτη.Και σε μία κρίσιμη περίοδο της προσωπικής οικονομικής της κατάστασης.Ας μας ευγνωμονεί και ας σιωπά. Και μπορεί τότε να την συγχωρέσουμε.