ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή Στεφανίδη: «Η δίψα για εκδίκηση τους προδίδει»

ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή Στεφανίδη: «Η δίψα για εκδίκηση τους προδίδει» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
6

Ανακοίνωση για τη διαγραφή του Κώστα Στεφανίδη, του στελέχους της ΝΔ που πραγματοποίησε χυδαία ανάρτηση εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Παρά τη διαγραφή του Κ. Στεφανίδη, είναι προφανές ότι η Πειραιώς θέλει να μετατρέψει τους χυδαίους, σε σεμνούς και ταπεινούς, αλλά η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει», σημειώνει το κυβερνών κόμμα. «Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!», είχε γράψει ο Κώστας Στεφανίδης, Συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν άμεση, αφού διέγραψε τον Κώστα Στεφανίδη από τη Νέα Δημοκρατία. «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας», γνωστοποίησε μέσω Τwitter ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέσει για την ανάρτηση Στεφανίδη. «Η ρατσιστική και σεξιστική ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Στεφανίδη, κατά της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει με τον πιο χυδαίο τρόπο, την άποψη στελεχών της ΝΔ για την θέση των εργαζομένων γυναικών» ανέφερε σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην πορεία ζωής της Κωνσταντίνας Κούνεβα ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «είναι σαφές πως για τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, μια καθαρίστρια δεν δικαιούται να συμμετέχει στον πολιτικό βίο», προσθέτοντας πως «φαίνεται ότι για αυτούς, οι θέσεις εξουσίας ανήκουν αποκλειστικά σε λίγους και εκλεκτούς, κυρίως προνομιούχους άνδρες, γόνους συγκεκριμένων οικογενειών». Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ «να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
ΣΥΡΙΖΑ : "η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει" Πηγή: www.lifo.grΚοίτα ποιος μιλάει !Χύθηκαν τόνοι μελανιού για τα γεμάτα εκδίκηση και υφέρπον μίσος και κόμπλεξ σχόλια, κυρίως του δίδυμου Πολάκη και Καρανίκα - αλήθεια, που χάθηκε ο Καρανίκας ; -, για την "δηθενιά των σαλονιών και της ψευτοαριστείας της "ελίτ" (προχθεσινή ατάκα του Πολάκη που ...στάζει μέλι). Τώρα, αυτών που μόλυναν τον δημόσιο λόγο με απίστευτης χυδαιότητας σχόλια και έκαναν την αρχή, τους ...σηκώθηκε η τρίχα !..Τς, τς, τσ, αίσχος εκδικητικά .@@@ίκια... Εννοείται βέβαια - και ήδη το έγραψα -, απερίφραστα καταδικαστέος ο Στεφανίδης.
Ο Μητσοτάκης πολύ σωστά, έχει δώσει άλλωστε και δείγματα γραφής στο παρελθόν, δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.Αντίθετα ο Πολάκης, εεε σόρρυ ο Τσίπρας ήθελα να πω, συνεχώς καλύπτει κάθε ούγκανο της παράταξής του.Ας βλέπαμε και μια διαγραφή από μέρους ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν πει τέρατα τόσα χρόνια και θα τους πιστεύαμε.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους". Ο Μητσοτάκης διέγραψε αμέσως τον Στεφανίδη και η ΝΔ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που καταδικάζει τη δήλωσή του. Πώς αλλιώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει; Για την ιστορία ο Πολάκης παραμένει πρωτοπαλίκαρο του Τσίπρα.