Απεργία της ΓΣΕΕ

Ο Πολάκης δηλώνει πως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα περισυλλογής - Ποιους ευχαρίστησε

Ο Πολάκης δηλώνει πως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα περισυλλογής - Ποιους ευχαρίστησε Facebook Twitter
6

Με το ρεπορτάζ για το εκλογικό παρασκήνιο να εμφανίζει τον Παύλο Πολάκη ως ένα πρόσωπο που θεωρούν ότι φέρει μερίδιο ευθύνης για τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπλ. υπουργός Υγείας φαίνεται πως κάνει τον απολογισμό του. 

Αν και από την Κυριακή παραμένει λιγομίλητος σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει, με ένα ποστ στο Facebook σχολίασε την επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης γράφει πως είναι μέρα περισυλλογής (διατηρείται η ορθογραφία του ποστ):

«Μέρα περισυλλογής μετα την ήττα ,σημερα.Θα αντέξουμε και θα δωςουμε τη μάχη ξανα ,παίρνοντας το μηνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα, αλλα και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρωμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .
Ειδικα στα Σφακια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15 ,φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά ,φωτό 3-4 άτιμος ψήφων.

Αυτό είναι μόλις το δεύτερο ποστ του Παύλου Πολάκη από την Κυριακή. Το πρώτο σχόλιό του μετά τα αποτελέσματα που έδειξαν μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έγινε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι ευθύνες για την ήττα στρέφονται και κατά συγκεκριμένων προσώπων μεταξύ των οποίων είναι ο Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παρά τη στήριξη που είχε από τον πρωθυπουργό έχει ενοχλήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία είναι το επιθετικό του ύφος, η φρασεολογία και η πολιτική στάση του, με αποκορύφωμα την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο οποίος τελικά εμφανίζεται πρώτος σε ψήφους ευρωβουλευτής της ΝΔ. 

Πολιτική
6

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM