Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι έχασε - Τα λάθη βαραίνουν πρωτίστως εμένα

Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι έχασε - Τα λάθη βαραίνουν πρωτίστως εμένα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
2

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδέχθηκε την ήττα του στις Ευρωκλογές, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «τα λάθη βαραίνουν πρωτίστως εμένα».

«Το Ποτάμι έχασε στις ευρωεκλογές. Το αποτέλεσμα είναι σαφές και δε χωράνε εξωραϊσμοί», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

«Προφανώς έγιναν λάθη, τα οποία βαραίνουν κυρίως την ηγεσία και πρωτίστως εμένα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναστοχαστούμε με νηφαλιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους 42 υπέροχους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, τα στελέχη μας σε όλη τη χώρα και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την δύσκολη μάχη», πρόσθεσε.

«Το Ποτάμι και οι Βουλευτές του θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις ευρωπαϊκές, προοδευτικές και φιλελεύθερες λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές, στις ιδέες, στην τόλμη και στην πολιτική μας αισθητική», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια