Ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο περνά στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

 

«Αισθάνομαι σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το υπέροχο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία», σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, που στη συνέχεια ευχαρίστησε την ομάδα του αλλά και τους αντιπάλους του «γιατί επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό».

 

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη δική μας ομάδα αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους αντιπάλους μου γιατί επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Από κει και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη και εντολή. Και εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής αυτής της πόλης», σημείωσε στην πρώτη δήλωσή του μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τον δήμο της Αθήνας έδειξαν σαφές προβάδισμα για τον Κώστα Μπακογιάννη. Με ενσωματωμένο το 53% των εκλογικών τμημάτων, ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει 42,65% και 21 έδρες, ο Νάσος Ηλιόπουλος 16,83% και 8 έδρες, ο Παύλος Γερουλάνος 13,26% και 7 έδρες, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10,45% και 5 έδρες και ο Νίκος Σοφιανός με 7,60% και 4 έδρες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr