Τζανακόπουλος: Οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν την Κυριακή για άλλη μία φορά

Τζανακόπουλος: Οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν την Κυριακή για άλλη μία φορά Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Την εκτίμησή του πως θα διαψευστούν οι προβλέψεις των δημοσκοπήσεων για προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στις Ευρωεκλογές, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «εικονική πραγματικότητα» την εικόνα που προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου. Ερωτηθείς χαρακτηριστικά από τον Αντώνη Σρόιτερ για το αν «υπάρχει "σατανικό σχέδιο" να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας». 

«Την Κυριακή θα κατεδαφιστεί η απάτη που προσπάθησε να στήσει η ΝΔ σε συνεργασία με επικοινωνιακά επιτελεία και με δημοσκοπικά επιτελεία εδώ και τρία χρόνια», είπε ο κ. Τζανακόπουλος κάνοντας λόγο για κατεστημένα συμφέροντα. 

«Την Κυριακή θα δούμε αν υπερίσχυσε η εικονική πραγματικότητα της ΝΔ ή η πραγματική πραγματικότητα», σχολίασε, προβλέποντας ότι την Κυριακή η κάλπη θα αναδείξει νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωκλογές. «Αν κάποιος έχει υπερφορολογήσει τους Έλληνες, είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» είπε κλείνοντας υποστηρίζοντας ότι «το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο ήταν προγράμματα για να διασωθούν οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες».

«Εάν επικρατήσει το σχέδιο της ΝΔ θα αμφισβητηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης που έχουν στόχο την υποστήριξη των πολλών», πρόσθεσε. «Η χώρα ούσα εκτός μνημονίου έχει τη δυνατότητα να ορίζει η ίδια την οικονομική της πολιτική» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλο λάθος της ΝΔ να εξαπολύει κατηγορίες περί «επιδοματικής πολιτικής, καθώς τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι μόνιμα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Δ.Τζανακόπουλος επανέλαβε: «κανένα σενάριο αλλαγής των πολιτικών σχεδίων. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτή είναι η πολιτική στόχευση».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι άλλο, ειδικά απο τον κ. Τζανακόπουλο.Κρίνουμε όμως την σοβαρότητα του περιεχομένου της δήλωσης, από τον υπουργό που την κάνει.Που ήθελε - με μπόλικο ήθος ...- να μας παρουσιάσει σαν άσπρο το κατάμαυρο της τραγωδίας στο Μάτι.Και που "έκανε και 2 χρόνια Αιγάλεω", άρα γκαραντί και ο λόγος του συμβόλαιο (ευτυχώς για αυτόν που δεν ζει ακόμη ο Ζαμπέτας να τον περιλάβει, για να καταλάβει ποιος είναι πραγματικά "λαϊκός"). Συνεπώς, πάμε παρακάτω.