Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Αδιανόητο αυτό που έγινε στη Βουλή

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Αδιανόητο αυτό που έγινε στη Βουλή Facebook Twitter
0

Αδιανόητο χαρακτήρισε αυτό που έγινε με την εισβολή του Ρουβίκωνα στην Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο φρούραρχος της Βουλής έπρεπε να έχει αποπεμφθεί άμεσα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ανέφερε πως ο πρόεδρος της Βουλής, έχει την ευθύνη στο βαθμό που εποπτεύει την φρουρά της Βουλής και κατηγόρησε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση για ανοχή απέναντι στον Ρουβίκωνα. Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η δημοκρατία εμφανίζεται ως εκβιαζόμενη, καθώς ο Ρουβίκωνας δρα για να υποστηρίξει έναν αμετανόητο τρομοκράτη.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι πρέπει να γίνουν προσλήψεις στην αστυνομία να ανανεωθεί ο στόλος των περιπολικών τα οποία χαρακτήρισε ως σαράβαλα ενώ είπε ακόμα ότι θα καταργήσει το άσυλο άμεσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην οικονομία και συγκεκριμένα στην λεγόμενη 13η σύνταξη είπε: «Δεν με ενδιαφέρουν οι μετρήσεις και οι δημοσκοπήσεις. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού. Αυτό όμως που φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι η κυριαρχία της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι 13η σύνταξη. Οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι 13η σύνταξη». 

Η ενίσχυση των αδύναμων συνταξιούχων θα δοθεί μέσα από ένα μηχανισμό στήριξης, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  επικρίνοντας την κυβέρνηση, γιατί -όπως υποστήριξε- έδωσε το επίδομα που το βάφτισε 13η σύνταξη λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

Το επίδομα θα δίνεται μέσα από τα πλεονάσματα ανάπτυξης, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Χαρακτήρισε "ξεδιάντροπο" τον τρόπο που η κυβέρνηση έδωσε το επίδομα και πρόσθεσε πως «ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε μαζί με τα ψηφοδέλτια θα μοίραζε και τα χρήματα του επιδόματος». Ακόμα, δεσμεύτηκε πως θα φέρει ρύθμιση στη Βουλή, ώστε να μην δίνονται επιδόματα τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι θεωρεί ξενδιάντροπο αυτό το οποίο γίνεται πέντε μέρες πριν τις εκλογές. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αυτό γινόταν και στο παρελθόν κάνοντας την αυτοκριτική του για τα παλαιότερα χρόνια αλλά όμως όχι έτσι, όπως είπε.

Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα κάνει μείωση 30% για όλους.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM