Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, δόθηκε νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα. 

 

Αφηγητής και κεντρικό πρόσωπο στο σποτ είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Η κρίση μάς χτύπησε σκληρά, μας πόνεσε, αλλά δεν μας λύγισε» αναφέρει ο πρωθυπουργός στο σποτ. Παράλληλα υποστηρίζει ότι «μετά από οχτώ χρόνια κρίσης και μνημονίων, επιτέλους η τρόικα, το ΔΝΤ, οι τεχνοκράτες δεν είναι πια εδώ. Είναι όμως ακόμα εδώ οι συνέπειες των πράξεών τους και το παλιό πολιτικό σύστημα με τους διαπλεκόμενους χορηγούς του». 

 

 

«Τώρα είμαστε όλοι αφιερωμένοι σε ένα σκοπό. Να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής με τη δύναμη, τη γνώση και τα οράματα της νέας γενιάς, αλλά και με τη σοφία των μεγαλύτερων.Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο», αναφέρει ο πρωθυπουργός καταλήγοντας πως «ήρθε η ώρα των πολλών», φράση που αποτελεί άλλωστε και το κεντρικό σύνθημα του κυβερνώντος κόμματος.