Νέα Δημοκρατία για Κουφοντίνα: «Κανένα σοβαρό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες»

Νέα Δημοκρατία για Κουφοντίνα: «Κανένα σοβαρό κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες» Facebook Twitter
2

Για «εκβιασμό» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητριού, να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης για απόρριψη του αιτήματος αδείας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. 

«Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους», τονίζει σε ανακοίνωση της  η Νέα Δημοκρατία. «Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», προσθέτει η Πειραιώς. 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με την αναίρεση κατά του βουλεύματος οδηγεί την υπόθεση στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα ζητήσει εκ νέου κρίση της υπόθεσης ή θα απορρίψει το αίτημα της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σε περίπτωση που αναιρεθεί το βούλευμα, θα πρέπει να συνεδριάσει εκ νέου το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου με άλλη σύνθεση, για να κρίνει εκ νέου το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια