ΝΔ για ομοφοβία: Η αποδοχή της διαφορετικότητας προϋπόθεση για μια ανοιχτή κοινωνία

ΝΔ για ομοφοβία: Η αποδοχή της διαφορετικότητας προϋπόθεση για μια ανοιχτή κοινωνία Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Μήνυμα για για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιβοβίας έστειλε η Νέα Δημοκρατία

Ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σταμάτης, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, που έχει καθιερωθεί ως διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας, τρανσφοβίας και αμφιφοβίας, θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη για εξάλειψη όλων των διακρίσεων, καθώς επίσης και των νομοθετικών και γραφειοκρατικών εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφής βία, λεκτική και σωματική, καθώς και κάθε άνιση μεταχείριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου. Η ουσιαστική κατοχύρωση των δικαιωμάτων κάθε πολίτη αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της Πολιτείας. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και η καταδίκη του μίσους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία», πρόσθεσε ο κ. Σταμάτης. 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τωρα θυμηθηκε η ΝΔ την ομοφοβια,τα δικαιωματα των ΛΟΑΤ ατομων κλπ,τωρα που ερχονται οι εκλογες....στα ψηφοδελτια της εχει gay υποψηφιους αλλα οχι ανοιχτα ,μην ξεχνιομαστε ....ηθελα να ηξερα ποιον κοροιδευουν.