Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις για το αν φιλοξενήθηκε υπουργός στο σκάφος της Παναγοπούλου

Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις για το αν φιλοξενήθηκε υπουργός στο σκάφος της Παναγοπούλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχετικά το δημοσίευμα των «Νέων» που αναφέρει ότι πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης έκανε διακοπές στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει πως οι διακοπές των πολιτικών είναι σεβαστές, αλλά πρέπει να γίνονται γνωστές. Παράλληλα καλεί το Μαξίμου να απαντήσει αν είναι αλήθεια ότι στο σκάφος φιλοξενήθηκε και μέλος της κυβέρνησης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε σημερινό δημοσίευμα των "Νέων" αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ' όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πολιτική / Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πρωτοφανής επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση - «Επιτήδειοι έριξαν το σπόρο της αμφιβολίας» - Σε 43 άτομα έχουν αποδοθεί κατηγορίες
NEWSROOM
«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για θεωρηθεί αξιόπιστη μια κατηγορία σαν αυτή ( "τι έκανε ο Χ πάνω στο σκάφος του Ψ") εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρχουν απτά οικονομικά διακυβεύματα. Στις περιπτώσεις τύπου SIEMENS ή/και ΝΟVARTIS υπήρχαν συμβάσεις η κρατικό χρήμα. Εδώ δεν έχω ακούσει ακόμη τι ακριβώς συμβασιοποίησε/κεφαλαιοποίησε η κα Παναγοπούλου. Ακόμη και στην περίπτωση Πετσίτη όπου κάποιοι λένε ότι "ναι μεν προσσεγγισε" το Μαξίμου αλλά "έφαγε πόρτα" και έφυγε άπρακτος" δεν έχω ακούσει αν κεφαλαιοποιήθηκε/συμβασιοποιήθηκε κάτι.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας περάσει κανα link! (Κατά προτίμηση εκτός "μακελειού")
Στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, η ελληνική κοινωνία - στην πλειοψηφία της φτωχή μικροαστική και αγροτική -, επεδίωκε να διεκδικήσει την¨"αξιοπρέπειά" της απέναντι στην - καλώς ή κακώς υπαρκτή - μεγαλοαστική και πλούσια τάξη.Κατά καιρούς λοιπόν παρουσιάζονταν φαινόμενα σουσουδισμού, από όσους και όσες βιάζονταν να δείξουν ότι αυτοί είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους και πάντως έχουν θεόθεν μια ανώτερη καταγωγή και - άρα - επεδίωκαν να ανέβουν κοινωνικό σκαλί, να γίνουν και αυτοί "καποιοι" (χιλιοτραγουδισμένα αλλά και φιλμογραφημένα αυτά).Οι Τσίπρας και Μητσοτάκης - με διαφορετική αφετηρία ο καθένας -, έχουν και οι δύο χαρακτηριστικά πολιτικού σουσουδισμού, "σκίζονται" να αποδείξουν στην ελληνική κοινωνία ότι είναι παντελώς αθώοι του πολιτικού παρελθόντος τους και αμφότεροι θεόσταλτοι να μας "σώσουν" τους δυστυχείς.Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, είναι ότι ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" - έχουμε πείρα πια και από αυτούς τους ίδιους -, ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ. Η χώρα τώρα στερείται το κυρίως φαγητό αν έχουν καταλάβει (και φταίνε και των δύο τα κόμματα για αυτό). Και ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Και οι Τσίπρας - Μητσοτάκης μας πλασσάρουν ακόμη ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ιδεολογικά ρεπανάκια και λοιπά ορντέβρ, με πολιτικούς σαν τους Πολλάκη και Κεφαλογιάννη. .