Επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Μητσοτάκη στη Βουλή

Επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Μητσοτάκη στη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1

Λεκτική αντιπαράθεση στα έδρανα της βουλής είχαν ο Παύλος Πολάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άγρια κόντρα του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής της ΝΔ.

Ο Ναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέβηκε από υπουργικά έδρανα και στάθηκε μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο άρχισε να μιλά σε έντονο ύφος. «Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό», φέρεται να είπε ο Παύλος Πολάκης στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτοντας: «Θα τα πούμε αύριο».

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας απαξιωτικά στον Παύλο Πολάκη, είπε «Σήκω φύγε από εδώ» και του έκανε νόημα να φύγει, με τους βουλευτές της ΝΔ να διαμαρτύρονται έντονα. «Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση με τον πρόεδρο της Βουλής να απαντά «Δεν το άκουσα».

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε λίγο αργότερα την αντιπαράθεση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια