Με σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη ξεκινά η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη ξεκινά η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε κλίμα σύγκρουσης μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να ξεκινήσει απόγευμα της Τετάρτης η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


Την συζήτηση ανοίγει στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός ενώ τον λόγο αναμένεται να πάρει και ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Θα ακολουθήσει η ονομαστική ψηφοφορία η οποία θα γίνει την Παρσκευή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η εξαγγελία των μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης από τον Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία αρχικά κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος Στέλιο Κυμπουρόπουλο.


Ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης που απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας, επισήμαναν ότι η ΝΔ επιχειρεί να ξεφύγει από τα επίδικα της επικείμενης τριπλής εκλογικής μάχης, όπως τα θετικά μηνύματα από το πεδίο της οικονομίας που δίνουν την δυνατότητα για σημαντικά μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM