«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;» - Το καυστικό σποτ της ΚΝΕ για τον Τσίπρα

«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;» - Το καυστικό σποτ της ΚΝΕ για τον Τσίπρα Facebook Twitter
1

Ένα καυστικό βίντεο με πολιτικές αιχμές, δημιούργησε η νεολαία του ΚΚΕ, θέλοντας να διακωμωδήσει τις ολιγοήμερες διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε θαλαμηγό

Συνδυάζοντας λόγια του πρωθυπουργού με αποσπάσματα από την ταινία «Κορίτσια για φίλημα», που ο Κώστας Βουτσάς είχε διατυπώσει για πρώτη φορά τη μνημειώδη ερώτηση «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;», η ΚΝΕ σχολιάζει πως «μετά από τέτοιες διακοπές, είναι λογικό να φέρνει ο Τσίπρας την εθελοντική εισφορά των εφοπλιστών». 

«Οι χάρες πρέπει να ξεπληρώνονται», προσθέτουν. «Ξυπνάμε το πρωί και κοιμόμαστε το βράδυ με ένα μόνο πράγμα στο μυαλό μας. Γιατί εμάς δεν μας στηρίζουν ούτε οι ολιγάρχες, ούτε οι μιντιάρχες. Εμείς δεν λογοδοτούμε ούτε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε σε  εκπρόσωπους των ελίτ» ακούγεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας τη σκυτάλη, μέσω του μοντάζ, στη Ρένα Βλαχοπούλου που απειλεί τον Κώστα Βουτσά να βουλιάξει το κότερο. 

Μετά την αίσθηση και τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα που τον δείχνουν να κάνει διακοπές σε πολυτελή θαλαμηγό, η Κατερίνα Παναγοπούλου επιβεβαίωσε ότι όντως ο πρωθυπουργός βρέθηκε το καλοκαίρι του 2018 στο σκάφος «Odyssey» του συζύγου της.

Τις επίμαχες φωτογραφίες δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, είναι τραβηγμένες το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι, και πριν το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Ωστόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, λέει πως είναι τραβηγμένες αρκετό καιρό αργότερα.

Τι απαντά η κυβέρνηση

 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε εκ μέρους της κυβέρνησης στις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό του Περικλή Παναγόπουλου, το περασμένο καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος είπε: «Ο πρωθυπουργός δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο ούτε έχει πλουτίσει από την πολιτική για να του ανήκουν δεκάδες πολυτελή ακίνητα στην Αθήνα και στο Παρίσι».

«Η κυρία Παναγοπούλου είναι άμισθη σύμβουλος, συνεργάτης του πρωθυπουργού και δικαιούται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό τον 15Αύγουστο για δυο τρεις μέρες ανάπαυλας. Τον κάλεσε τον φιλοξένησε και αυτό είναι όλο. Θα επιλέξουμε εμείς να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση με τη ΝΔ και τον κ. Πορτοσάλτε το δημοσιογραφικό επίπεδο του οποίου όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν;», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο;» συνέχισε ο Δ. Τζανακόπουλος, «Το γεγονός ότι το θέμα ήρθε στο προσκήνιο τώρα, κάτι σημαίνει, συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως φανερώνει την πολιτική γύμνια της ΝΔ, που εστιάζει σε "κίτρινες" ειδήσεις όποτε έρχονται θετικά μέτρα».

 
Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια