Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε ταβέρνα στην Κρήτη - Οι διακοπές του πρωθυπουργού στο Ροδάκινο

Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε ταβέρνα στην Κρήτη - Οι διακοπές του πρωθυπουργού στο Ροδάκινο Facebook Twitter
5

Με τον «αψύ» Παύλο Πολάκη περνά τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρπας. Η φωτογραφία που ήρθε στο φως, δείχνει τους δύο άντρες μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Ροδάκινο στο Ρέθυμνο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το μεσημέρι σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής Ροδάκινο. Μαζί του είναι ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, χωριό κοντά στο Ρέθυμνο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός, η Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στο ξενοδοχείο «Πολύριζος» στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου.

Χθες το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Η φωτογραφία από τις διακοπές του Τσίπρα με τον Πολάκη στην Κρήτη έχει ποικίλες ερμηνείες με πολιτική χροιά καθώς για πολλούς θεωρείται ως μια ακόμη απόδειξη στήριξης στο πρόσωπο του υφυπουργού μετά το σάλο που προκλήθηκε - και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - με όσα αναφέρθηκαν κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο Παύλος Πολάκης δέχθηκε πυρά από σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που πήραν αποστάσεις, αλλά ο πρωθυπουργός τον υπερασπίστηκε για όσα ανέφερε κατά του Κυμπουρόπουλου λέγοντας πως κατάγεται από τα Σφακιά και είναι αψύς γιατί αυτό είναι το ύφος των Σφακιανών.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Εκεί που όλοι περιμένουν να απομακρύνει ο Τσίπρας τον Πολακη διακριτικά, αυτός συσφίγγει τις σχέσεις τους, ώστε να μην αφήσει καμία αμφιβολία ότι Πολακης= το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα. Πάντα δυσάρεστες εκπλήξεις αυτό το παιδί...
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ιδιοι στο θράσος και την ψευτομαγκιά, καλοπερνάνε τώρα στο ροδάκινο αφού για πεντέμισι χρόνια μας έδειξαν τι εστί βερίκοκο και να δούμε που θα έχει η αχλάδα την ουρά.
Αν ήταν πάντα αψύς ο κ. Πολάκης, θα ήταν ένα ελαφρυντικό για να τον καλύπτει ο ΠΘ.Όταν όμως έκανε κωλοτούμπα - για να θυμηθούμε τα πρόσφατα -, μόλις κατάλαβε την ποινική του ευθύνη που είχε ηχογραφήσει και διοχέτευσε αυτολεξεί στον Τύπο την συνομιλία του με τον Στουρνάρα, τότε η αψύτητα πάει περίπατο.Και όταν επίσης την τραγική νύχτα στο Μάτι, απέκρυψε στο σώου των 23.30' ότι ήδη υπήρχαν καμένα θύματα, αλλά δεν το γνωστοποίησε στον ΠΘ και σε όλους, επειδή "δεν υπήρχαν νεκροί αφού δεν είχε επιβεβαιωθεί με ιατροδικαστική έκθεση", τότε λές ότι και η έλλειψη σοβαρότητας δεν "κουμπώνει" με την αψύτητα.Με δυό λόγια, σχολή ΣΥΡΙΖΑ, ή "με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".