Η Παπακώστα σχολίασε με Σαίξπηρ την επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο

Η Παπακώστα σχολίασε με Σαίξπηρ την επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
2

Με μια ρήση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σχολίασε η Κατερίνα Παπακώστα την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

«Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ λέει "θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος". Αυτό το πνεύμα απηχεί σε μένα η επίμαχη δήλωση. Αυτό το πνεύμα παρακμής του πολιτικού λόγου συμπίπτει με την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και δημιουργεί τους ανάλογους συνειρμούς», ανέφερε η Κατερίνα Παπακώστα σχολιάζοντας την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 

«Οσοι, όμως, οχυρώνονται πίσω από τους ΑμΕΑ, ως ασπίδα του Αχιλλέα, δεν θα αποφύγουν στο τέλος να αποκαλυφθεί η κρυφή τους ατζέντα, η οποία στηρίζεται στον κοινωνικό δαρβινισμό, διότι πιστεύουν ότι οι ΑμΕΑ κοστίζουν», πρόσθεσε η η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Mε αυτόν τον τρόπο η Κατερίνα Παπακώστα πρόσθεσε το όνομα της στην μακρά λίστα των μελών του υπουργικού συμβουλίου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη. 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ορίων στον δημόσιο διάλογο ενώ και ο Νίκος Φίλης είχε πάρει νωρίτερα αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη.

«Αδικεί τον εαυτό του, δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος και το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει το έργο των οικογενειών και των ΑΜΕΑ», είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM
Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ενταξει δεν ειναι υπερ ατου της ελληνικης πολιτικης σκηνης,μα δεν εινσι κ ξετσιπωτη οσο ο κος Πολακης.Εινσι κ μητερα αμεα,κ ελληνιδα κ χρονια βουλευτης,σωστη τοποθετηση Θαρρω.(Μονμαρτες Σαιξπηρ αλλο κσπελο)