Φλωρινιώτης: Η πολιτική έχει μια μαγεία - Αποφάσισα να κατέβω προχθές

Φλωρινιώτης: Η πολιτική έχει μια μαγεία - Αποφάσισα να κατέβω προχθές Facebook Twitter
0

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη - όχι πια ως τραγουδιστής - αλλά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έδωσε σήμερα ο Γιάννης Φλωρινιώτης

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία», δήλωσε ο υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο μόλις προχθές. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές εκλογής του, λέγοντας πως τα μηνύματα που παίρνει από τον λαό της Θεσσαλονίκης είναι θετικά. 

«Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» δήλωσε ο κ. Φλωρινιώτης. 

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα».

Ερωτηθείς για το τι λείπει από τον δήμο της Θεσσαλονίκης, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση προς το παρόν: «Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου».

Ο κατά κόσμον Γιάννης Αποστολίδης, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Ανεβαίνοντας στη Θεσσαλονίκη τραγούδησε δίπλα σε διαπρεπείς ρεμπέτες, όπως οι Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και η Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και εργάστηκε σε διάφορα κέντρα διασκέδασης. Για πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM