ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέα απάντηση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο - Το σκίτσο για την Ισότητα που ανέβασε στο Facebook

Νέα απάντηση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο - Το σκίτσο για την Ισότητα που ανέβασε στο Facebook Facebook Twitter
9

Ολοένα και φουντώνει η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο του Παύλου Πολάκη σε ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να «επιστρέφει» με νέα απάντηση και ένα σκίτσο για την Ισότητα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, επανήλθε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξηγώντας τι εννοούσε με το σχόλιο που έκανε.

Ο Παύλος Πολάκης συμπληρώνει το σχόλιο του με δύο φωτογραφίες που δείχνουν τις «ίσες ευκαιρίες για ΑμΕΑ κατά τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη και την ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία».

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, ο Κυριάκης Μητσοτάκης προανήγγειλε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού μετά το Πάσχα, με τον Αλέξη Τσίπρα να παρέχει ωστόσο πλήρη κάλυψη στον Παύλο Πολάκη, σημειώνοντας πως θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο....Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου. Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις", οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο (ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα )».

Πολιτική
9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
1ον) Όχι δεν είπες αυτό, είπες το ακριβώς αντίθετο.2ον) Γιατί τα παιδιά στις εικόνες βλέπουν ...baseball; Δεν μπορούσε η "αριστερή αντίληψη" να βρει μια εικόνα με ένα άλλο σπορ; Ας ήταν ας πούμε η άρση βαρών που διέπρεπαν οι αθλητές του πρώην ανατολικού μπλοκ (με την αξία τους πάντα)
Καταλαβαίνω ότι ο Πολάκης είναι "δύσκολος" στην επικοινωνία. Δυστυχώς για αυτόν, είναι εύκολος στόχος για τα ΜΜΕ λόγω του τρόπου που εκφράζεται αλλά αυτά που λέει με βρίσκουν σύμφωνο.
Εάν αναφέρεσαι στην πρώτη ανάρτηση "Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε […]", τότε σου λέω ότι δεν εντοπίζω διαφορετική οπτική στο ζήτημα εκ μέρους του ΠΠ.
Ναι οκ, η οπτική του Πολακη παραμένει το ίδιο χυδαία. Όμως στην πρώτη ανάρτηση κατηγορεί προσωπικά τον Κυμπουροπουλο επειδή έχει κάνει χρήση των δικαιωμάτων του, ενώ στη δεύτερη πετάει κάτι μπούρδες περί κοινωνικού δαρβινισμού. Βέβαια η όλη κουβέντα στερείται σοβαρότητας, διότι όποιος μπορεί και διαβάζει καταλαβαίνει ότι ο Κυμπουροπουλος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να αναπαράγει την συνήθη ρητορική του αναπηρικου κινήματος (π.χ. οι τυφλοί δεν επαιτουν, απαιτούν τα δικαιώματα τους). Απλά ο Πολακης, χυδαίος και ανόητος ων, νόμιζε ότι βρήκε μια λαμπρά ευκαιρία να την πει σε έναν υποψήφιο της ΝΔ. Μόνο που αυτό δεν ήταν ένα από τα συνηθισμένα του άκυρα, αλλά ανάγκασε μέχρι και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν αποστάσεις. Αλλά να τα λέμε όλα, το ύφος και η οπτική του δεν άλλαξαν καθόλου, δεν διδάχτηκε δηλαδή τίποτα, ούτε και θα μπορούσε βέβαια.
Τούμπα με πάσα/γέμισμα στο πουθενά, για αντιπερισπασμό και μετά από μια ολόκληρη ημέρα. Θέλει να το παίζει και μάγκας τρομάρα του. Πάντα τσάμπα (μάγκας) φυσικά, καθώς ο "λογαριασμός" δεν του έχει έρθει (ακόμα).