Κυρίτσης: Σόρι παιδιά, έχει δίκιο ο Πολάκης

Κυρίτσης: Σόρι παιδιά, έχει δίκιο ο Πολάκης Facebook Twitter
Eurokinissi
19

Την υποστήριξή του προς τον Παύλο Πολάκη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης στις επίμαχες δηλώσεις για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις μέσα στο κυβερνών κόμμα μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σόρρυ παιδιά, ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κιμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης έχουν άδικο». 

Νωρίτερα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση που τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με την επίθεση που του εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας μέσω Facebook.

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός», έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε προσωπικά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ επειδή έκανε χρήση του δικαιώματος ως ΑμεΑ να προσληφθεί ως γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ζητούσε «ίσες ευκαιρίες που δεν υπάρχουν».

  

 Ο κ. Πολάκης ανάρτησε προηγούμενο ποστ του κ. Κιμπουρόπουλου μαζί με την υπουργική απόφαση του διορισμού του ως επιμελητής στο νοσοκομείο Αττικόν. 

  

«Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι έτσι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ)
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!», έγραψε.

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» αναφέρει η ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πολιτική
19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM