Πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη καταθέτει η Νέα Δημοκρατία - Για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο

Πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη καταθέτει η Νέα Δημοκρατία - Για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο Facebook Twitter
1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη, ύστερα από την επίθεση του υπουργού στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θα κατατεθεί μετά το Πάσχα.

«Ντιμπέιτ δεν ήθελες κύριε Τσίπρα; Θα το έχεις εδώ στη Βουλή και πάρε τον Πολάκη αγκαλιά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την οργή του για τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης σας επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπορόπουλου. Τον κατηγόρησε ανοιχτά επειδή έκανε χρήση του νόμου για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για όλους. Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά», είπε ο κ. Μητσοτάκη που προανήγγειλε την κατάθεση εκ μέρους της; ΝΔ πρότασης δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη.

«Υπάρχουν στιγμές που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι είναι πια για μένα ζήτημα αξιοπρέπειας και ποιότητας ένα ζήτημα ήθους στο δημόσιο διάλογο και αυτό είναι και το μεγαλύτερο διακύβευμα των επόμενων εκλογών» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο μισάνθρωπος λαϊκισμός του "φαύλου" Πολάκη ξεπερνάει εν προκειμένω ακόμα και την επονείδιστη ρατσιστική ρήση ενός άλλου ανάλγητου Ελληνάρα εναντίον αναπήρου: "Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα", είχε πει ο πολύς Λαζόπουλος για τον Σόιμπλε. Ως ένας εκ των... 100 μεγάλων Ελλήνων όλων των εποχών κατά τον ΣΚΑΙ (Θου, Κύριε...) και προφανώς ευφυέστερος του "φαύλου", ο αχαρακτήριστος του Αλ Τσαντίρι είχε τουλάχιστον διαλέξει ως θύμα του ρατσισμού του κάποιον που τραβούσε πάνω του την γενική αντιπάθεια ενός ολόκληρου λαού. Ο αφελής Πολάκης την πάτησε χοντρά με τον συμπαθή Κυμπουρόπουλο. Άντε τώρα ο Τσίπρας να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά... Καλά, δεν καταλαβαίνει πόση ζημιά κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ οι διάφοροι "φαύλοι" του;