ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τσίπρας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον Μαρινάκη και να τον αθωώσουν

Τσίπρας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον Μαρινάκη και να τον αθωώσουν Facebook Twitter
AΠΕ-ΜΠΕ
3

Σφοδρή επίθεση εναντίον σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσία υπουργών και υποψήφιων ευρωβουλευτών πραγματοποιεί σήμερα στην Πάτρα προεκλογική ομιλία. 

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καταρρίψει την εικονική πραγματικότητα που έστησαν. Θα είναι κόλαφος για το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη και για το πλαστό του αφήγημα.

Και θα είναι κόλαφος, γιατί, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές, οι πολίτες δεν θα έχουν διάθεση να τιμωρήσουν τη κυβέρνηση, αλλά να τιμωρήσουν την αντιπολίτευση», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Να τους τιμωρήσουν για την επιμονή τους να υπερασπίζονται τη παραγραφή των μεγάλων σκανδάλων και να αρνούνται τη κάθαρση και τη δικαιοσύνη». σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Να τον ευχαριστήσω θερμά, που επαναλαμβάνει τις ίδιες απειλές και τις ίδιες σχεδόν συκοφαντίες, που έχουν ήδη εξαπολύσει εναντίον μας οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» πρόσθεσε.

«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δε ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο για να επιστρέψουν αυτοί στην εξουσία. Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον κ. Μαρινάκη.

Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για να αθωώσουν τον κο Μαρινάκη από τις δεκάδες υποθέσεις που έχει ανοιχτές στη δικαιοσύνη. Ζητάνε την εξουσία, για να αθωώσουν όσους εμπλέκονται στο άθλιο σκάνδαλο της Νοβάρτις», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για να αθωώσουν τους ενόχους και να δικάσουν τους καθαρούς. Για αυτό και ο ελληνικός λαός δεν θα τους κάνει ποτέ τη χάρη. Δεν υπάρχει ούτε συγχωροχάρτι, ούτε παραγραφή σε όσους λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν τη χώρα και το λαό μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Χέρι με χέρι οι οπαδοί της λιτότητας και οι ακροδεξιά 

«Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα σε σταυροδρόμι. Και είναι σαφές, ότι ο ένας δρόμος είναι ο δρόμος της παλινόρθωσης της δεξιάς και της ακροδεξιάς, και ο άλλος δρόμος είναι ο δρόμος της προόδου, ο προοδευτικός δρόμος» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών.

«Οι οπαδοί της ακραίας λιτότητας πάνε πλέον χέρι-χέρι με τους μισαλλόδοξους εθνικιστές και ρατσιστές. Η περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων σφιχταγκαλιάζεται με την περιστολή ατομικών ελευθεριών» συμπλήρωσε.

Στα χνάρια του Όρμπαν η Νέα Δημοκρατία

«Η ΝΔ ακολουθεί το βηματισμό του Όρμπαν, του Κουρτς, του εθνικισμού, πάει πλέον χέρι-χέρι με την κοινωνική ισοπέδωση, θέλει να οικοδομήσει, όχι την Ευρώπη όπως εμείς θέλουμε αλλά την Ευρώπη των ολιγαρχών πάνω στα συντρίμμια της εργασίας» τόνισε.

Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στον Βέμπερ, για να αναλάβει πρόεδρος στη θέση του Γιούνκερ. Και ψήφος στο Βέμπερ σημαίνει ψήφος στη μετάλλαξη της δημοκρατικής Ευρώπης σε μια Ευρώπη αυταρχική, σε μια Ευρώπη ρατσιστική» δήλωσε.

«Από την άλλη μεριά υπάρχει η Ευρώπη της αλληλεγγύης, της συνευθύνης, η Ευρώπη των λαών. Η Ευρώπη των κοινωνικών δικαιωμάτων, της ισότητας, η Ευρώπη που αναλαμβάνει δράση για την προστασία του περιβάλλοντος » συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας αντιπαραβάλλοντας τους δυο πόλους μέσα στην Ευρώπη.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM