ΝΔ για Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Πήγε να τιμήσει την «επέτειο» της καθυστέρησης

ΝΔ για Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Πήγε να τιμήσει την «επέτειο» της καθυστέρησης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την σημερινή παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, που διεξάγεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η ΝΔ με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013. Προφανώς την "επέτειο" της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Έχει και η υποκρισία τα όρια της», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την έναρξή της δίκης της Χρυσής Αυγής, που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως η Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλείμματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε επίσης την Μάγδα Φύσσα και της ευχήθηκε κουράγιο, ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM