Καταδικάστηκε ο Κίμων Κουλούρης για την «τρελή» πορεία με το αυτοκίνητό του στην Βουλιαγμένης

Καταδικάστηκε ο Κίμων Κουλούρης για την «τρελή» πορεία με το αυτοκίνητό του στην Βουλιαγμένης Facebook Twitter
3

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Κίμων Κουλούρης για την «τρελή» πορεία με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, τον Ιανουάριο του 2012.

Τότε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ οδηγώντας το αυτοκίνητό του με συνοδηγό την ανήλικη κόρη του, πέρασε με κόκκινο τέσσερα φανάρια.

Ο Κίμων Κουλούρης διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον σταμάτησαν, στους οποίους μάλιστα φέρεται να είπε: «Δεν ξέρετε μάλλον ποιος είμαι».

Σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια παρέσυρε με τον αυτοκίνητό του έναν από τους αστυνομικούς, τραυματίζοντάς τον.

Ο πρώην υπουργός πρωτοβάθμια είχε κριθεί ένοχος και για αντίσταση κατά της αρχής και αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, η συνολική ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν φυλάκιση 18 μηνών.

Παράλληλα, αντιμετώπιζε και τα αδικήματα της εξύβρισης και της απόπειρας παράνομης βίας,από τα οποία είχε αθωωθεί πρωτοδίκως.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια