Τσίπρας για Μαρινάκη: Υπόδικος και χρηματοδότης του Μητσοτάκη - Ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ

Τσίπρας για Μαρινάκη: Υπόδικος και χρηματοδότης του Μητσοτάκη - Ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ
1

Πολιτική επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα, όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «υπόδικο και χρηματοδότη του Μητσοτάκη» Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «φυσικό αρχηγό της ΝΔ».

«Άκουσα σήμερα και τον στενό οικογενειακό φίλο και χρηματοδότη του κυρίου Μητσοτάκη, τον πολλάκις υπόδικο και διωκόμενο κύριο Μαρινάκη να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ. Αμφισβήτησε την αξιοπιστία του λέγοντας ότι είναι τόσο υψηλή όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή του φυσικού αρχηγού της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι εκπρόσωποι του παλιού καθεστώτος, συνέχισε, «βρίζουν, απειλούν θεούς και δαίμονες, γιατί τους πιάνει απελπισία όσο σκέφτονται ότι στις εκλογές δε ψηφίζουν ούτε οι δημοσκόποι ούτε οι δημοσιολόγοι».

Στις εκλογές, είπε ο κ. Τσίπρας, ψηφίζουν οι πολλοί και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα τους οδηγήσουν οριστικά στο περιθώριο και «πολλούς από αυτούς στο ακροατήριο της δικαιοσύνης. Και επειδή αυτό το γνωρίζουν καλά, γίνονται ακόμη πιο χυδαίοι και πιο επιθετικοί».

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίσης επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι εκπροσωπεί την ελίτ καθώς «είναι ένας από αυτούς...Ένας άνθρωπος φτιαγμένος από τα τζάκια, ταγμένος για τα τζάκια και την ολιγαρχία».

Στη συνέχεια αποδόμησε και την επικοινωνιακή και προεκλογική τακτική του προέδρου της ΝΔ: «Όταν προσπαθεί να παραστήσει κάποιον άλλο, καταλήγει στον αυτοεξευτελισμό. Όταν συναντήθηκε με τους διανομείς, λίγες μέρες αφού νομοθετήσαμε ένα νέο πλαίσιο εργασιακής ασφάλειας και προστασίας αυτών των ανθρώπων του μόχθου τι μας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης; Ότι συνάντησε 20 ντελιβεράδες και δήθεν τον ρώτησαν πότε θα φύγει ο Τσίπρας. Όταν συναντήθηκε με τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς, τους οποίους από την πρώτη στιγμή έχουμε στηρίξει και έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για τα δίκαια αιτήματά τους σχετικά με την προστασία της πνευματικής δημιουργίας, τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Τους έκανε με το ζόρι προεκλογικό σποτάκι...Όταν συνάντησε έναν πωλητή της Σχεδίας, δήθεν του μίλησε κατά της κυβέρνησης, όπως μας ενημέρωσε η ΝΔ. Πάλι ψέματα. Βγήκε ο άνθρωπος να πει ότι δεν τα είπε ποτέ. Αυτός ο εξευτελισμός του κ. Μητσοτάκη είναι αποκαλυπτικός».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πάντως ο Τσίπρας έχει δίκιο ότι ο Κούλης εκπροσωπεί την ελίτ. Όλα κι όλα.Η μαλ@κια είναι ότι ο ίδιος εκπροσωπεί τα ακάματα κομματόσκυλα.Πώς τόχε πει ο Μπουκοφσκι; Έρχονται οι εκλογές και σου δίνουν να διαλέξεις ανάμεσα σε κρύα σκατά και σε ζεστά σκατά...