Πολάκης και Καμμένος ζήτησαν να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία τους

Πολάκης και Καμμένος ζήτησαν να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία τους Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Καμμένος ζήτησαν να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία τους κατά τη σημερινή τους ακρόαση από την επιτροπή δεοντολογίας της βουλής. 

Τα αιτήματά άρσης ασυλίας αφορούν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Κατά του κ. Πολάκη έχει στραφεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, για ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα. 

Κατά του κ. Καμμένου έχει στραφεί ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και κατά συνέπεια θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ.

«Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας και πρόσθεσε ότι τη δήλωση αυτή επανέλαβε και μέσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Παρόμοιο σκεπτικό είχε και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος με υπόμνημα του ζήτησε τη μετατροπή της δικογραφίας που σχηματίστηκε ύστερα από τη μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη του σε υπουργική.

Ο Πάνος Καμμένος ζητά ουσιαστικά να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία, υποστηρίζοντας ότι τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ούτε στις καλύτερες κωμωδίες δεν γίνονται αυτά... Αυτοί οι νταγλαράδες που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους? που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν? Που φωνάζανε για την άρση ασυλίας για άλλους πολιτικούς?
Δηλαδή ο Πάνος και ο Παύλος μας λένε ότι "η συκοφαντία είναι στα καθήκοντα του υπουργού";Μετά από τόσες λέξεις για το πόσο κακός είναι αυτός ο νόμος και ότι θα έπρεπε να μην έχουν ασυλία οι υπουργοί;Δυο φράσεις χαρακτηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που ξεστομίζουν σε πολλά θέματα:- "Μα είχες πεί..."- "Ε, είπα - ξ'είπα!"και- "Μα και για σένα ισχύει..."- "Ω, Άλλο εγώ!"Μας κυβερνάει η Τρίτη Δημοτικού