Ο Κουρουμπλής απαντά για την συνάντηση με Αμβρόσιο - Κατακραυγή από ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κουρουμπλής απαντά για την συνάντηση με Αμβρόσιο - Κατακραυγή από ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Μετά την κατακραυγή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποφάσισε να απαντήσει για την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, κατά την επίσκεψή του σε ίδρυμα το Αίγιο. 

«Έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, εξηγώντας πως συναντήθηκε μαζί του «γιατί στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνησή του, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τις επίμαχες φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο. 

Ολόκληρο το μήνυμα του Παναγιώτη Κουρουμπλή:

«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι' αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει λεει ο Κουρουμπλής αλλα βγήκες φωτογραφίες και ανταλλαξες χειραψίες με τον ακροδεξιό Αμβρόσιο.Έχουμε και εκλογές, ολα για την ψήφο.