Θεοχαρόπουλος: Κοιτάμε μπροστά - Επικυρώθηκε η συνεργασία ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχαρόπουλος: Κοιτάμε μπροστά - Επικυρώθηκε η συνεργασία ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
3

«Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος», δήλωσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε χαρακτηριστικά: «κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος», για να προσθέσει ότι «μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας».

«Η προγραμματική διακήρυξη αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μας», είπε και υπογράμμισε: «Κοινός μας στόχος μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου συμμετείχαν και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Tον κ. Θεοχαρόπουλο συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Χατζησωκράτη, Δημήτρη Χαλαζωνίτη, Στέργιο Καλπάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννη Αργυρό, Γιώργο Παπαβασιλόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση που είχε λάβει νωρίτερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις κινήσεις και τους ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία.

Μια συνεργασία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, που «θα είναι μια ισότιμη σχέση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας».

Επιπλέον, η συνάντηση έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν από την έναρξη, το απόγευμα, της Πανελλαδικής Συνάντησης Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Θεοχαρόπουλος : «Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος». Μας το κάνετε λιανά ;Κάποτε θα το ξεφουρνίσει ο ΠΘ, ότι και αυτόν "μπούλη" τον νόμιζε, αλλά άλλαξε γνώμη στην πορεία.Μετά τον αρχι-μπούλη κ. Φώτη (1000 κεριά λέμε), οι άλλοι του είναι απλές οδοντόκρεμες, να αλλάζει γεύσεις, να μην πλήττει. Και να κυβερνά βεβαίως, βεβαίως.