Μυτιλήνη: Σάλος με την υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ - Έβαλε χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιό της

Μυτιλήνη: Σάλος με την υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ - Έβαλε χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιό της Facebook Twitter
4

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση της Εριφύλης Χιωτέλλη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης με τον ΣΥΡΙΖΑ, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της τον Δημήτρη Κόρακα, ο οποίος εμφανίζεται να είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

Η Εριφύλη Χιωτέλλη στα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσε με τον συνδυασμό της συμπεριέλαβε και αυτό του Δημήτρη Κόρακα, ο οποίος εμφανίζεται να είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

Η ίδια υποστήριξε πως δεν γνώριζε το «παρελθόν» του, τονίζοντας πως προσπάθησαν να την εξαπατήσουν και όταν ενημερώθηκε σχετικά, απέπεμψε τελικά τον Δημήτρη Κόρακα από τον συνδυασμό της «Με πυξίδα τον πολίτη». 

Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Κόρακας, δεν είναι πλέον υποψήφιος με τον συνδυασμό μας. Το πρόσφατο παρελθόν του κ. Κόρακα και η δράση που έχει αναπτύξει στα Γιάννενα, τα προηγούμενα χρόνια, με τίποτα δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ακριβώς στον αντίποδα!».

Μυτιλήνη: Σάλος με την υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ - Έβαλε χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιό της Facebook Twitter

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου για τον συνδυασμό, η Εριφύλη Χιωτέλλη τόνισε πως «εμπιστευτήκαμε τα λόγια ενός ανθρώπου, δεν περιμέναμε πως ο συγκεκριμένος άλλα δήλωνε και άλλα πίστευε».

«Ο κ. Κόρακας δε ζει στο νησί, ερχόταν κατά διαστήματα εδώ από όπου και κατάγεται. Ερχόταν σε επικοινωνία μαζί μας, μας είχε δηλώσει ότι θέλει να βοηθήσει αν και είναι δεξιός γιατί είναι ενάντια στη συμπεριφορά της σημερινής δεξιάς, γιατί σπέρνει τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό. Η αρθρογραφία που είχε στείλει σε τοπικά μέσα υποστήριζε ακριβώς αυτή την άποψη, οι θέσεις που δήλωσε σε μας υποστήριζαν ακριβώς αυτή την άποψη και με αυτή τη συζήτηση και τη λογική αυτή, σχηματίσαμε μια εικόνα για έναν άνθρωπο που έλεγε πως συμφωνούσε με τις αρχές μας οι οποίες στηρίζουν την αλληλεγγύη και την ισότητα. Ζήτησε να δηλώσει τη στήριξή του αυτή με τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας» ανέφερε η κ. Χιωτέλλη στο News 24/7.

«Θα μου πείτε δεν ψάξαμε το προφίλ του και τον εμπιστευτήκαμε. Πράγματι, εμπιστευτήκαμε τα λόγια ενός ανθρώπου, δεν περιμέναμε πως ο συγκεκριμένος άλλα δήλωνε και άλλα πίστευε. Εμείς έχουμε μάθει να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους, όμως οι εποχές είναι πονηρές. Αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε από φίλους για την πρότερη δράση του εν λόγω ανθρώπου, νωρίς το απόγευμα αποφασίσαμε ότι τον αποπέμπουμε από τον συνδυασμό μας», κατέληξε η ίδια.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μα πάνε να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους και τα κάνουν ακόμα πιο σκατα.."Η ίδια υποστήριξε πως δεν γνώριζε το «παρελθόν» του, τονίζοντας πως προσπάθησαν να την εξαπατήσουν""Θα μου πείτε δεν ψάξαμε το προφίλ του και τον εμπιστευτήκαμε. Πράγματι, εμπιστευτήκαμε τα λόγια ενός ανθρώπου, δεν περιμέναμε πως ο συγκεκριμένος άλλα δήλωνε και άλλα πίστευε. Εμείς έχουμε μάθει να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους, όμως οι εποχές είναι πονηρές."Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά?Και να μην "πονηρές" εποχές (τελείως ηλίθιο επιχείρημα) με ποια λογική δε ψάχνεις το παρελθόν καποιου, πες βιογραφικό, για μια τέτοια κίνηση?
Κανένας σάλος: Ποιος τους κρατάει 4 χρόνια τώρα εκτός φυλακής για την υπόθεση Φύσσα; Μαζί με ποιον ψηφίζουν νομοσχέδια; Ποιος έχει στο παρελθόν πει ότι ‘καμία συνεργασία δεν πρέπει να αποκλείεται/εξαιρείται’ απευθυνόμενος σε πιθανή συνεργασία με την ΧΑ; Ποιος συγκυβερνούσε εδώ και 4 χρόνια με εξισου λαϊκίστικο ακροδεξιό μόρφωμα;Η απάντηση σε όλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.