Συνεχίζεται το «μποξ» ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για Κόκκαλη, Μαρινάκη και διαπλοκή

Συνεχίζεται το «μποξ» ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για Κόκκαλη, Μαρινάκη και διαπλοκή Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κόκκαλη για τις ευρωεκλογές. Κουμουνδούρου και Πειραιώς, ανταλλάζουν κατηγορίες για διαφθορά και σχέσεις με τη διαπλοκή. 

Την αρχή έκανε η ΝΔ που σχολίασε το βράδυ της Τρίτης ότι «έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή (...) Το να τιμήσει ο κ. Τσίπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ».

Λίγο αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας τη ΝΔ ότι λειτουργεί ως φερέφωνο του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη

«Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη να τις βγάζει κάποια από τις εφημερίδες του. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι τις βγάζει και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Τσάμπα τους πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα άλλωστε; Ως προς την ουσία, το να μιλά η ΝΔ για διαπλοκή, που λειτουργεί ως φερέφωνο του κ. Μαρινάκη, πάει πολύ. Γελάει ο κόσμος», σημείωνε η Κουνδούρου. 

Την Τετάρτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε εκ νέου στα πυρά της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας συνέχεια στο θέμα.

«Ο κ. Κόκκαλης ζητά τον σταυρό των Ελλήνων πολιτών με την πολιτική του διαδρομή και συμπαρατασσόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα για τη Δημοκρατία απέναντι στον μιντιακό υπόκοσμο και την ακροδεξιά. Εάν αυτό η ΝΔ, η οποία είχε αγαστές σχέσεις με τη διαπλοκή όλες τις προηγούμενες δεκαετίες το θεωρεί διαπλοκή, τότε νομίζω ότι έχουμε παρεξηγήσει λίγο τους όρους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος. 

Η ΝΔ, ανάρτησε με τη σειρά της ένα βίντεο στο Facebook, με την υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα να μη συνεργαστεί με «ολιγάρχες». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα αφήνοντας, εκ νέου, σαφείς αιχμές για τις σχέσεις του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με τη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη: «για τη ΝΔ οι γάιδαροι πετάνε και ο κ. Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι κουμπάρος της αδελφής του Αλέξη Τσίπρα ή ότι πληρώνει τους λογαριασμούς στην Κουμουνδούρου». 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απορώ πως μπαίνει στην ίδια πρόταση ο όρος "διαπλοκή" με το όνομα του θείου...Κάποτε ίσως μιλήσουμε, γενικά, και για άλλα θέματα. Εκλογικές συνεργασίες της ΧΑ, εμπόριο ναρκωτικών κτλ.