Αποδοκιμάστηκε ο Βαρεμένος μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη

Αποδοκιμάστηκε ο Βαρεμένος μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη Facebook Twitter
1

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου βρέθηκε ως απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η ομογενειακή ιστοσελίδα neoskosmos, μετά την παρέλαση, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής ξεκίνησε την ομιλία του, άρχισαν οι αποδοκιμασίες σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακούστηκε το σύνθημα «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία» και χαρακτηρισμοί όπως «αλήτη» και «προδότη»

Μάλιστα πετάχτηκαν και δύο μπουκάλια προς το σημείο που βρισκόταν ο κ. Βαρεμένος χωρίς πάντως να απειληθεί. 

Στο βίντεο φαίνεται επίσης πως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και όταν αποχωρούσε ο κ. Βαρεμένος, ο οποίος συνοδεύεται από σεκιούριτι. 

Μία ημέρα νωρίτερα, κάποιοι δεν επέτρεψαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο να παραστούν στην εκδήλωση που έγινε στην πόλη της Αυστραλίας για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια