Η ΝΔ ζητά αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ ζητά αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Την αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από τα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η Νέα Δημοκρατία, αντιδρώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη, να εισέπραττε επί 69 μήνες τη σύνταξη της νεκρής της μητέρας. 

Στην ανακοίνωσή της, η Πειραιώς εγκαλεί την Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως «είναι αδύνατον» ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε για την καταδίκη της Μυρσίνης Λοΐζου. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πρώτο Θέμα» υπάρχει καταδικαστική απόφαση για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

«Η αποκάλυψη ότι η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου επί 5,5 χρόνια "ξέχασε" να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη. Και είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε ότι έχει καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη. 

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει την κ. Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η κα Ζαχαράκη. 

Το «Πρώτο Θέμα» επικαλείται απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2017. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει επιστρέψει τα χρήματα και χρωστά, μαζί με τις προσαυξήσεις, περίπου 94.000 ευρώ. 

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» υποστηρίζει ότι στις 25 Ιανουαρίου 2019 το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη και η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Μαΐου, δώδεκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια