«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης» - Στίχους για τον Τσίπρα έγραψε η Μεγαλοοικονόμου

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης» - Στίχους για τον Τσίπρα έγραψε η Μεγαλοοικονόμου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
5

Ένα τετράστιχο αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Η προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, απήγγειλε τραγουδιστά το τετράστιχο στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως θεωρεί τον πρωθυπουργό «πολύ γοητευτικό». 

«Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης», είναι οι στίχοι που έγραψε η βουλευτής.

 

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ηγέτης που «δεν καταλαβαίνει από βαρίδια».

«Δεν θα ακολουθήσει κάτι που θα του πει ένας υπουργός ή ένας συνεργάτης του που ο ίδιος δεν πιστεύει», είπε. 

Παράλληλα, περιέγραψε την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, μετά την θετική ψήφο που έδωσε εκείνη, ως ανεξάρτητη βουλευτής, στον προϋπολογισμό. 

«Μιλήσαμε πολύ φιλικά», είπε. 

«Για πολιτικός θα κατέβω, όχι για πόρνη», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σημείωσε πως ειδικά ο μεγάλος της γιος την απέτρεπε από το να μπει στην πολιτική. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της πριν μερικά χρόνια. 

«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτoχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια, είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο» ανέφερε προσθέτοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος γιατί τα δύο μεγάλα της παιδιά σπούδαζαν, ενώ το μικρότερο ήταν τεσσάρων ετών.

 «Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε πολύ κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά. Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία», αποκάλυψε. 

Στα λοιπά επαγγελματικά, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανέφερε πως της έχει γίνει μια πρόταση να κάνει μια διαφημιστική καμπάνια γυναικείων ρούχων ως μοντέλο, ωστόσο διστάζει για το αν συνάδει το μόντελινγκ με την βουλευτική της ιδιότητα. 

Η ίδια είπε πως δεν θέλει να πληρωθεί για αυτό αλλά τα χρήματα να διατεθούν σε οργάνωση για άτομα με αναπηρία. 

 
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Την κ. Μεγαλοοικονόμου την περιβάλλουμε με συμπάθεια για τα ανθρώπινα που έχει περάσει και όπως φαίνεται την έχουν σημαδέψει.Αν δεν αποφασίσει μόνη της ή με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της να εγκαταλείψει την πολιτική, ας το αποφασίσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές.Η χώρα έχει ανάγκη ανθρώπους ικανούς να παράξουν πολιτικό έργο, όχι πολιτικούς που υποβαθμίζουν οι ίδιοι τον ρόλο τους.Η κ. Μεγαλοοικονόμου - που την αμοίβουμε με 7000 € τον μήνα - στην βουλευτική της θητεία δεν έχει δώσει ούτε καν δείγματα σοβαρής πολιτικού.
Πλέον δεν είναι αστείο. Οι οικείοι της πρέπει να την προστατέψουν από τον εαυτό της. Η γυναίκα έχει πραγματικό πρόβλημα είναι εμφανώς πνευματικά μη ικανή να επιτελέσει τα καθήκοντά της.