Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει κλίμα ανομίας και ανοχής- Μύθος με μικροπολιτική σκοπιμότητα»

Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει κλίμα ανομίας και ανοχής- Μύθος με μικροπολιτική σκοπιμότητα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως είναι «απολύτως ψευδές πως επικρατεί κλίμα ανομίας και ανοχής» αναφερόμενη στην εγκληματικότητα. Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε πως πρόκειται για «μύθο που εκπορεύεται για μικροπολιτικούς λόγους». 

Η υπουργός έκανε λόγο και «για συνδικαλιστές που υπηρετούν αυτή την λογική», με αφορμή ανακοίνωση της 'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στην οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων».

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως τα στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο δεν δικαιώνουν τους ισχυρισμούς για «ανομία».

«Η αστυνομία», προσέθεσε, «κάνει οργανωμένη και μεθοδική δουλειά. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας. Συνελήφθησαν 138 μέλη εγκληματικής οργάνωσης, άλλοι 21 είναι έγκλειστοι και 50 αναζητούνται».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να δώσει όλα εκείνα τα εφόδια στην ΕΛ.ΑΣ για να μπορεί να κάνει την δουλειά της», ενώ υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κατάργησε 6.700 οργανικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ σε εποχές "παχέων αγελάδων", ενώ ούτε το κτιριακό ζήτημα είχε λύσει».

Σχετικά με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ανέφερε ότι «προκαλούσε προβλήματα με τον τρόπο δράσης της και δρούσε τυφλά».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αρνηση της πραγματικοτητας για αλλη μια φορα, πιο κλασσικος Συριζα πεθαινεις. Επισης, 4 χρονια στην εξουσια ειναι λιγο κωμικο να ριχνει την ευθυνη στην προηγουμενη κυβερνηση, τι εκαναν αυτοι τοσο καιρο δηλαδη;