Καμμένος για μήνυση Κοτζιά: Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία που φοβάται

Καμμένος για μήνυση Κοτζιά: Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία που φοβάται Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μέσω Twitter απάντησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Νίκος Κοτζιάς στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται», έγραψε. 

Στη μήνυση που κατατέθηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Κοτζιά, του Χρήστου Κουτσονάσιου, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κάνει λόγο για τα αδικήματα της φυσικής και ηθικής αυτουργίας σε εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή και της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Στην μηνυτήρια αναφορά το κ. Κοτζιάς αναφέρεται επίσης στα απειλητικά μηνύματα, ακόμα και σφαίρες μέσα σε φάκελο, που δέχθηκε μέσω ταχυδρομείου. 

«Όπως είναι λογικό, οι δυνάμεις της αδράνειας αντέδρασαν. Αντέδρασαν με πολλούς τρόπους, που επιτρέπονται και αποτελούν στοιχείο της ελευθερίας των Ελλήνων και της δημοκρατίας: εκδηλώσεις, πορείες, ομιλίες, προκηρύξεις, αυτοτελή κείμενα, αρθρογραφία και άλλες μορφές καθώς και τους πιο διαφορετικούς συνδυασμούς όλων των προαναφερθέντων.

Δίπλα στα πιο πάνω και νόμιμα αναπτύχθηκαν άλλες μορφές αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική που ξεφεύγουν από τα δημοκρατικά πλαίσια και τις αξίες της ελευθερίας.», γράφει ο κ. Κοτζιάς.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM