Σπυράκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνουμε Σημίτη ή Βενιζέλο για ΠτΔ»

Σπυράκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνουμε Σημίτη ή Βενιζέλο για ΠτΔ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να προτείνει τον Κώστα Σημίτη ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020, τόνισε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η κυρία Σπυράκη θέλησε να δώσει τέλος στη φημολογία, που εντάθηκε μετά την χθεσινοβραδινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη βουλή πως η ΝΔ δε θα προτείνει τον νυν Πρόεδρο, Προκόπη Παυλόπουλο, για μία δεύτερη θητεία και πως έχει υποσχεθεί τη θέση σε στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής. 

Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Κώστα Σημίτη, η κυρία Σπυράκη απάντησε αμέσως πως   «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», θέλοντας να κλείσει τη συζήτηση. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ζούμε σε μια χώρα που το επίπεδο των πολιτικών της ξεκινάει από τον πάτο του δημοκρατικού Φωκά ("να καεί, να καεί, το @@@@@@έλο η Βουλή"), και που γίνεται θεσμικά ανεκτός και φθάνει στην ΠΦΑ, που έχει "κατασπαράξει" όσο έχει μπορέσει - και έχει δηλωμένα την πρόθεση να κατασπαράξει - κάθε άλλη Εξουσία και να υπάρχει μόνον η Εκτελεστική να "τρέχει" το κράτος.Είναι λογικό λοιπόν να μην συναινούν τα κόμματα ούτε για το - οποιοδήποτε - πρόσωπο με σχετικό κύρος για τον ρόλο του ΠτΔ.Δεν θέλουν τα κόμματα ΠτΔ που θα χαίρει εκτίμησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αλλά απλά θέλουν κάποιον "χειραγωγήσιμο". Όλο και πιο χαμηλά, χωρίς έκπληξη.