Σπυράκη για Μπογδάνο: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ - Μη ανεκτή συμπεριφορά

Σπυράκη για Μπογδάνο: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ - Μη ανεκτή συμπεριφορά Facebook Twitter
4

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στα ψηφοδέλτιά της για τις βουλευτικές εκλογές. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στην Πειραιώς, ύστερα από ένα σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου για την ΕΡΤ, στο Twitter.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναρτήσει άρθρο με τίλτο «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας μονολεκτικά «Επιβεβαιώνω». 

Στην επίμαχη ανάρτηση, άγνωστος χρήστης του Twitter με σύμβολο της Χρυσής Αυγής ως φωτογραφία προφίλ, είχε σχολιάσει «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή "Ηλία ρίχτο"». «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου που φαίνεται πως ενόχλησε την Πειραιώς. 

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε αργότερα στο twitter ο δημοσιογράφος.

Πηγές της ΝΔ υπογράμμιζαν νωρίτερα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει την ενόχλησή του για πρόσωπα που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετέφερε μάλιστα, μέσω των κύκλων του, πως δεν θα ανεχθεί τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει συμφωνία με το κόμμα. 

Πριν λίγες ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε χαιρετίσει στην κοπή της πίτας του τον διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Πρώτο Θέμα» σχολιάζοντας πως ο «Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει τους δικούς του αγώνες». 

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο κ. Μπογδάνος δεν είχε αποκλείσει την υποψηφιότητά του αλλά η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην συνεργαστεί μαζί του. 

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν είναι θέμα συζήτησης αν καλώς πράττει η ΝΔ και δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του Μπογδάνου. Όποιος έχει φασιστικές λογικές, αντιλήψεις και πρακτικές, μπορεί άνετα να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.