Σεισμός

Χρυσοβελώνη: Κοντά στις ιδέες μου ο ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσοβελώνη: Κοντά στις ιδέες μου ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ανοικτή σε μία ενδεχόμενη ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, έκανε λόγο για «συγγένεια των ιδεών της» με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αναφορικά με το ενδεχόμενο να περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

«Από την άλλη, για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το επιθυμείς και να το αιτηθείς. Χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου από την άλλη πλευρά» πρόσθεσε.

Η ίδια υποστήριξε πως για την ώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε σχετική συζήτηση με την Κουμουνδούρου «γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που "τρέχουν" είναι πάρα πολύ σημαντικές».

«Σαφέστατα, κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια συζήτηση, γιατί θα πρέπει κι εγώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις».

«Όταν πλέον θα ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σίγουρα θα κάνω τις απαιτούμενες συζητήσεις, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την «καρέκλα»... Για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «η τροπή και η πορεία που έχει πάρει αυτό το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο είχα θητεύσει, παίρνει μία πορεία προς την άκρα δεξιά, όταν π.χ. συνομιλητής του κ. Καμμένου είναι ο κ. Μπαλτάκος».

«Αυτά με ξεπερνούν, δεν μπορώ να ακολουθήσω μία τέτοια πορεία είναι αντίθετη με αυτά που υποστήριζαν οι ΑΝΕΛ μέχρι πριν λίγο καιρό», κατέληξε η κα Χρυσοβελώνη. 

Πολιτική
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια