Σκηνές απείρου κάλλους με τη Μεγαλοοικονόμου: «Μόνο ο Τσίπρας λεβέντης, οι άλλοι κουραμπιέδες»

Σκηνές απείρου κάλλους με τη Μεγαλοοικονόμου: «Μόνο ο Τσίπρας λεβέντης, οι άλλοι κουραμπιέδες» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
6

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό το ΣΚΑΪ με πρωταγωνίστρια τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως θέλει να ξεμπροστιάσει τον Βασίλη Λεβέντη, με το κόμμα του οποίου είχε εκλεγεί, ενώ χαρακτήρισε ως τσίρκο το «Κίνημα Αλλαγής». 

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είχε καλέσει τη Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου να παραδώσει την έδρα καθώς «αποκτήθηκε με δικούς του αγώνες». 

«Πάρτε τον κ. Λεβέντη να βγει τώρα»

«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε.

«Πάρτε τον κ. Λεβέντη να βγει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν επιτέθηκε όμως μόνο στο πρώην κόμμα της. 

 

«Κι εσείς θέατρο είστε»

Στη συνέχεια της συζήτησης τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, εκπροσωπώντας το ΚΙΝΑΛ, ο οποίος μίλησε για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο».

Τότε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε και είπε: «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».

«Θα μιλήσω όσο θέλω», είπε όταν ο παρουσιαστής την κάλεσε να σταματήσει να διακόπτει τον κ. Γρηγοράκο.

Η ένταση μεταφέρθηκε ανάμεσα στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, τον οποίο χαρακτήρισε «γυρολόγο».

Με τη σειρά του την χαρακτήρισε «γραφική» και «γελοία». «Γελοίος είσαι εσύ», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον παρουσιαστή να διακόπτει άρον άρον για διάλειμμα. 

 

«Κουραμπιέδες»

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα οι θέσεις στο πάνελ είχαν αναδιαταχθεί.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου είχε παραμείνει στη θέση της και ο κ. Οικονόμου είχε μεταφερθεί στην άλλη άκρη του τραπεζιού. 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε πάλι. «Ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος ηγέτης. Θα τα ψηφίσω όλα.»

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως δεν την είχε ενημερώσει κανένας πως θα βρίσκεται σε πάνελ και πως νόμιζε ότι θα τοποθετηθεί μόνο εκείνη στην εκπομπή. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες!», ανέφερε η κυρία Μεγαλοοικονόμου και αποχώρησε από το στούντιο. 

 
Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM