Θεοδωράκης: «Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές»

Θεοδωράκης: «Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Δεν μπορεί να υπάρξουν κοινοβουλευτικές ομάδες με 2-3 βουλευτές, τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως «δεν είναι ούτε ηθικά, ούτε πολιτικά ορθό να διαλύονται κοινοβουλευτικές ομάδες κομμάτων»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, το οποίο μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού δεν έχει πια κοινοβουλευτική ομάδα, τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter πως το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για ευκαιριακά κομματικά οφέλη. 

Αναλυτική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια. Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM