Αιχμές Ψαριανού για Θεοδωράκη «Τώρα θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι»

Αιχμές Ψαριανού για Θεοδωράκη «Τώρα θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε πως περιμένει από τον Σταύρο Θεοδωράκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία σχετικά με όσα δήλωσε στη συνέντευξη του στη LIFO για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε στα όσα ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, («Προδοθήκαμε») προκαλώντας τον να ανακοινώσει το δικό του σχέδιο για το Ποτάμι, ενώ σημείωσε ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη αφού μαζί θα προχωρήσουν».

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι; Ξεκίνησε με 17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος», ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής. 

Στη συνέντευξη στη LIFO ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε, μεταξύ άλλων για το θέμα: «Υπήρχαν βουλευτές που έλεγαν "μα γιατί δεν πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε υπουργοί";, «έχουμε καμία συμφωνία με τη Ν.Δ.";, γιατί ήταν πολύ ρευστό το σκηνικό το '15 για το ποιος θα επικρατήσει. Υπήρχαν, λοιπόν, τα σημάδια από τότε, τα είχα δει και είπα στο πολιτικό συμβούλιο να αντικαταστήσουμε 5 βουλευτές. Δεν το δέχτηκαν με το επιχείρημα πως θα φανεί ότι είναι μια αρχηγική παρέμβαση».

Πρόσθεσε πως «ήταν λάθος μου που υποχώρησα, έπρεπε να το είχα κάνει. Έπρεπε να είχα πάρει το κόστος της σύγκρουσης τότε με κάποια πρόσωπα και να βάλω στη Βουλή αυτούς που μαζί ιδρύσαμε το Ποτάμι».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια